Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena utekla z bytu jen v pyžamu a bez bot. Policie ji během hodiny vypátrala

Úspěšný konec mělo včerejší pátrání, ve kterém zhruba desítka karlovarských policistů hledala ženu z Nejdku. Její zmizení nahlásil přítel, podle kterého utekla v pyžamu a bez bot směrem k železniční trati. Policistům se během chvíle podařilo ženu najít a předat ji do rukou zdravotníků.

Informace o zmizení ženy z Nejdku na Karlovarsku nahlásil její přítel policistům včera kolem dvaadvacáté hodiny. Podle něj měla utéct z bytu směrem do lesa a k železniční trati jen v pyžamu a bez bot. Navíc u sebe ani neměla mobilní telefon. Ihned se rozběhla pátrací akce, do které se zapojila zhruba desítka policistů.

„Policisté z obvodního oddělení Nová Role společně s psovodem a služebním psem Bacarlem zaslechli hluk a křik z pozemku nedaleko domu, ze kterého měla utéct. Vydali se na místo a ženu odpovídající popisu vypátrali pouhou hodinu od přijetí oznámení,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Ženu podrobili orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel pozitivní na methamphetamine. „Policisté na místo přivolali Zdravotnickou záchrannou službu, která ženu převezla do nemocnice,“ dodal Bílek.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, pátrání, karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena utekla z bytu jen v pyžamu a bez bot. Policie ji během hodiny vypátrala  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.