Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Karlovarští policisté pátrají po šestnáctileté dívce

Karlovarští policisté pátrají po šestnáctileté Veronice Rangelové. Dívka se neozvala nikomu ze svých známých ani rodině od konce října. Pohřešovaná žije ve Výchovném ústavu a Dětském domově se školou v Počátkách.

Šestnáctiletá Veronika Rangelová je přibližně 170 centimetrů vysoká, má štíhlou postavu, dlouhé hnědé vlasy a hnědé oči. Na pravém rameni má vytetované srdíčko s květinami. Pod levým okem má viditelnou jizvu a v nose nosí piercing. Na sobě měla při posledním setkání se svou matkou černou mikinu a černé kalhoty.

„V úterý 25. října letošního roku měla dívka přijet do místa svého trvalého bydliště z Výchovného ústavu a Dětského domova se školou v Počátkách, kde je umístěna. Do zařízení se měla dívka vrátit v neděli 30. října. Po příjezdu na Chebsko byla dívka v kontaktu se svou matkou, se kterou se viděla ve středu 26. října v jednom z hotelů ve Františkových Lázních. Poté byla žena se svou dcerou v kontaktu přes mobilní telefon. Od pátku 28. října dívka o sobě nepodala svým příbuzným ani známým žádnou zprávu,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Pohřešovaná není podle policie v ohrožení života. Neužívá žádné léky. Informace o Veronice mohou lidé volat na linku 158 nebo je mohou sdělit policistům na nejbližší služebně.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, policie, cheb, Výchovný ústav, Počátky, okres Cheb, Františkovy Lázně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarští policisté pátrají po šestnáctileté dívce  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.