Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Surový lupič napadl před nádražím seniorku a okradl ji o kabelku. Zraněná žena skončila v nemocnici

Bezbrannou ženu surově napadl před nádražím v Chebu čtyřiatřicetiletý násilník z Karlovarska. Svoji sedmdesátiletou oběť pachatel po fyzickém útoku okradl o kabelku. Napadená skončila v nemocnici v péči lékařů.

„Obviněný muž se krátce po jedné hodině ranní procházel kolem budovy vlakového nádraží v Chebu. Tam si všiml jemu neznámé ženy, se kterou se dostal do slovní rozepře kvůli údajnému hluku. Když zjistil, že má žena přes rameno kabelku, rozhodl se ji odcizit. Přistoupil proto k ženě a o kabelku se s ní začal přetahovat. Muž přestal být agresivní až v době, kdy žena upadla na zem a zranila se,“ popsal útok mluvčí policie Jan Bílek.

Pachatel následně utekl s kabelkou, ve které byla finanční hotovost a osobní věci ženy. Po příjezdu na místo se u napadené ženy již nacházela hlídka chebských strážníků. Napadená žena musela vyhledat lékařské ošetření v nemocnici. Ve spolupráci s Městskou policií Cheb se policistům z obvodního oddělení Cheb – město podařilo pachatele o několik desítek minut později zadržet, a to za pomoci městského kamerového systému, který měli policisté i městští strážnici ihned k dispozici.

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. „Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl čtyřiatřicetiletý muž vzat do vazby. V případě prokázání viny muži hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal mluvčí policie Jan Bílek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky napadl ženu, okradl seniorku, zraněná seniorka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Surový lupič napadl před nádražím seniorku a okradl ji o kabelku. Zraněná žena skončila v nemocnici  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.