Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Po nárazu auta do betonových svodidel zahynul mladý spolujezdec. Další smrtelná nehoda se stala u Andělské hory

, aktualizováno 7. května 2024, 16:40

Jedenadvacetiletý spolujezdec z vozu značky Škoda nepřežil náraz do betonových svodidel. Tragická nehoda se stala v pondělí večer v Jáchymovské ulici v Karlových Varech. Řidič havarovaného vozidla byl silně pod vlivem alkoholu. Další smrtelná nehoda se stala v úterý odpoledne u Andělské hory, kde havaroval kamion a tři osobní automobily. Na místě zemřel jeden člověk.

„Řidič vozidla značky Škoda jedoucí ulicí Jáchymovská při průjezdu levotočivou zatáčkou zřejmě nepřizpůsobil rychlost a s vozidlem dostal smyk. Následně měl narazit do betonových svodidel, které prorazil a poté narazil do svahu. Na místo dorazili jako první policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře, kteří u jednadvacetiletého spolujezdce ihned zahájili srdeční masáž, ve které pokračovali až do příjezdu Zdravotnické záchranné služby. Spolujezdec bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl,“ informoval mluvčí policie Jan Bílek.

Policisté u jednadvacetiletého řidiče provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,03 promile. Karlovarští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu usmrcení z nedbalosti a přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou nadále v šetření kriminalistů.

Tragická nehoda se stala v úterý odpoledne na silnici I/6 u Andělské hory, kde se střetl kamion a tři osobní automobily. Jedná se hlavní tah z Varů na Prahu. Při nehodě jeden člověk zemřel. Hlášené je i další vážné zranění. Uvnitř osobního automobilu byla jedna zaklíněná osoba. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky, HZS KVK

Štítky smrtelná nehoda, náraz do svodidel, opilý řidič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po nárazu auta do betonových svodidel zahynul mladý spolujezdec. Další smrtelná nehoda se stala u Andělské hory  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.