Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Dva pachatelé odcizili z restaurace trezor plný peněz a odvezli ho autem. Z lupu se ale dlouho neradovali

Z kanceláře restaurace v Chebu odcizil v nočních hodinách osmadvacetiletý muž volně uložený železný trezor s finanční hotovostí. Trezor naložil na přepravní rudl a dovezl ke vchodu objektu. Následně z místa odešel a po několika minutách se vrátil společně se sedmatřicetiletým mužem. Spolu pak odcizený trezor naložili do osobního automobilu a odjeli.

Odcizením trezoru dvojice způsobila škodu přibližně 200 tisíc korun. „Policisté se událostí začali zabývat okamžitě, jakmile byla oznámena majitelem restaurace. Po prvotních úkonech bylo kriminalistickým technikem zajištěno několik stop, následně bylo na parkovišti v jiné části města zajištěno osobní vozidlo, kterým byl trezor odvezen. Oba muže policisté později zadrželi,“ informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného osmadvacetiletého muže do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí oběma mužům trest odnětí svobody až na pět let.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ukradli trezor, krádež trezoru, krádež, kasař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva pachatelé odcizili z restaurace trezor plný peněz a odvezli ho autem. Z lupu se ale dlouho neradovali  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.