Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kapitán Vondráček v Karlových Varech pokračuje. Za Enerigii odehraje další sezonu

Očekávané se stalo skutečností. Za Energii Karlovy Vary přidá další sezonu kapitán Tomáš Vondráček. Zkušený hokejistá byl v uplynulé sezoně nejproduktivnějším hráčem týmu. Vedení Energie na něho uplatnilo roční opci, informoval klub na svém webu.

Do Karlových Varů přišel Vondráček před sezonou 2019/2020. Od té doby se stal jedním z klíčových hráčů. Kapitánem se stal po klubové legendě Václavu Skuhravém.

„V uplynulé sezoně ovládl Vondráček klubovou produktivitu, tradičně byl první volbou trenérů při hře v oslabení (kdy mimo jiné pětkrát skóroval a zapsal památný hattrick v utkání v Českých Budějovicích) a navíc získal výraznou porci na ledě i v přesilových hrách, přičemž v početní převaze posbíral vůbec nejvíce bodů z celého týmu (13),“ připomněl karlovarský hokejový klub na svém webu.

Vondráček je odchovancem Třebíče. Za Karlovy Vary nastoupil do 158 soutěžích zápasů, ve kterých posbíral 53 branek a 38 asistencí. Už v 15. kole nadcházející sezony si může připsat své 500. utkání v nejvyšší tuzemské soutěži. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hokejkv.cz

Štítky hokej, karlovy vary, kapitán, vondráček, smlouva, Tomáš Vondráček, HC Energie Karlovy Vary, Madeta Motor České Budějovice, Václav Skuhravý, SK Horácká Slavia Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapitán Vondráček v Karlových Varech pokračuje. Za Enerigii odehraje další sezonu  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.