Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

S nožem v ruce se dožadoval peněz a cigaret. Muži hrozí až deset let vězení

Až na deset let do vězení může jít pětašedesátiletý muž, který v prodejně se smíšeným zbožím s nožem v ruce ohrožoval prodavačku a chtěl po ní peníze z pokladny a cigarety. Policie muže chvíli po činu dopadla přímo před obchodem.

K události došlo v úterý 16. dubna před osmou hodinou večer v obchodě se smíšeným zbožím v Karlových Varech. Do prodejny měl k pokladně přijít pětašedesátiletý muž, který se začal na třiatřicetileté prodavačce s kuchyňským nožem v ruce dožadovat peněz a cigaret. „Obviněný muž toto ženě ještě několikrát zopakoval a přitom jí stále ohrožoval nožem. Následně měl do prodejny vstoupit jiný zákazník, čehož žena využila, z prodejny utekla a za pomoci procházejících osob věc oznámila na tísňovou linku policie,“ uvedl mluvčí policie Jan Bílek.

Policie ihned vyrazila na místo a útočníka zadržela chvíli po oznámení přímo před prodejnou. Podle vyšetřování bylo důvodem přepadení potřeba získat peníze na odcestování z Karlovarský kraj.

„Policisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Na rozhodnutí soudu si muž počká v policejní cele," uvedl Bílek. V případě prokázání viny hrozí muží až deset let za mřížemi.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, loupež, přepadení, nůž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S nožem v ruce se dožadoval peněz a cigaret. Muži hrozí až deset let vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.