Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Senior se obnažoval a masturboval na veřejnosti. Hrozí mu až dva roky vězení

Chebští kriminalisté podezírají devětašedesátiletého muže z Chebska z toho, že se měl v polovině ledna letošního roku obnažovat a následně také masturbovat na lavičce v jednom z chebských parků. Jeho počínání si všimla kolemjdoucí žena, která celou věc oznámila na policii. V případě prokázání viny muži hrozí až dva roky vězení.

K incidentu mělo dojít podle policistů 15. ledna letošního roku v jednom z parků v Chebu. Devětašedesátiletý muž si měl podle svědkyně, která incident poté také nahlásila na policii, sednout na lavičku a začít se obnažovat. K tomu navíc poté senior přidal i masturbaci.

„Muž měl okolo 16. hodiny přijít k jedné z laviček, položit na ni papírové kapesníčky a následně si na ně sednout. Poté si měl do ruky vzít mobilní telefon a ohlížet se kolem sebe,“ popsal událost policejní mluvčí Jan Bílek.

Podivného chování muže v seniorském věku si všimla kolemjdoucí žena, která se nacházela jen pár metrů od lavičky, na níž muž seděl. „Podezřelý se měl podle výpovědi svědkyně poté začít obnažovat a následně i zahájit masturbaci,“ upřesnil Bílek.

Žena ihned celý incident oznámila policistům, kteří podezřelého během krátké chvíle na místě také zadrželi. V případě prokázání viny hrozí devětašedesátiletému muži až dva roky za mřížemi.

Ohodnoť článek

Štítky okres Cheb, Jan Bílek, Cheb, senior, obnažování na veřejnosti, masturbace, Policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior se obnažoval a masturboval na veřejnosti. Hrozí mu až dva roky vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.