Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Před soud míří surový případ ze Sokolova. Muž s nožem oloupil, zdrogoval a znásilňoval ženu

Deset let vězení hrozí šestatřicetiletému muži ze Sokolova, který brutálně zaútočil na osmatřicetiletou ženu z místního bytového domu. Agresor oběť napadl s nožem. Následně ji okradl, zdrogoval a znásilnil. Násilníka nyní čeká soud, který rozhodne o jeho trestu.

Případ, který kriminalisty překvapil surovostí, se začal psát v polovině října. Tehdy se do bytu ženy vkradl její známý. Po chvíli se dožadoval peněz. Oběti vyhrožoval zabitím a přitom jí máchal před obličejem nožem. Poškozená se bránila, a tak pachatel zesílil tlak. Známou donutil, aby si vzala drogu, kterou připravil na stůl. Tím ale případ nekončil. „Nakonec ze strachu o svůj život drogu užila. Poté jí měl muž násilím odvléct do pokoje, kde jí měl začít svlékat a nutit k souloži. Žena se měla bránit a odmítat. Nakonec jí měl muž svázat ruce a opět jí ohrožovat nožem. Žena se ze strachu o své zdraví přestala bránit a muž na ní měl vykonat soulož,“ popsal mluvčí karlovarských policistů Jakub Kopřiva

Druhý den po ataku se agresor vrátil a znovu chtěl ženu znásilnit. Po několika hodinách ale muž bytovou jednotku opustil, aniž by cokoliv udělal. Znovu přišel na přelomu října a listopadu. Scénář byl prakticky obdobný. Znovu žádal několik tisíc korun, které nakonec sebral z kabelky i se sušenkami a cigaretami. Přitom si přiložil nůž na zápěstí a hrozil, že se zabije, pokud nedostane další peníze. Navíc to nebylo vše a celý příběh nabral na dramatičnosti. 

„Nakonec měl ženě vyhrožovat tím, že pokud mu peníze nesežene, tak jí znásilní. Po neustálém naléhání po finančních prostředcích měl ženu položit na gauč a začít jí svlékat. Ta mu měla říct, že mu tedy finanční prostředky vydá a muž jí nechal z gauče odejít. Ta mu měla říct, že mu tedy finanční prostředky vydá a muž jí nechal z gauče odejít. Přitom jí ovšem stále vyhrožoval zabitím. Žena využila nepozornosti muže, vzala si mobilní telefon s tím, že celou věc oznámí na policii. Muž měl okamžitě z okna vlézt na hromosvod, slanit se a z místa utéct,“ sdělil Kopřiva.

Policisté násilnila krátce po oznámení chytili. Nyní jej čeká soud. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let,“ uzavřel Kopřiva.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Sokolov, Policie, Soud, Obvinění, peníze, gauč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Před soud míří surový případ ze Sokolova. Muž s nožem oloupil, zdrogoval a znásilňoval ženu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.