Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté chytili notorického potížistu, který znovu řídil zfetovaný

Nedá si pokoj a nedá, říkali policisté, když znovu chytili pětatřicetiletého muže, který se i přes zákaz řízení proháněl ve svém autě v Karlových Varech. Řidič sedl za volant i přes to, že byl zfetovaný. Policisté nyní potížistovi hrozí vězením.

Karlovarští kriminalisté oznámili, že se pětatřicátníkem zahájili trestní stíhání. Stalo se tak poté, co jej po novém roce chytili v Karlových Varech Varech. Šofér měl platný zákaz řízení a navíc byl opět zdrogovaný, s čímž měl problémy už i v minulosti. Třeba loni v říjnu v Jáchymově.

Během kontroly se obviněný muž podrobil testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na látku amphetamin/metamphetamin. Policisté dále lustrací zjistili, že obviněnému muži byl okresním soudem v Českém Krumlově uložen trest spočívající v zákazu řízení motorových vozidel až do roku 2023,“ popsal mluvčí policistů Jan Bílek.

Podle policistů v případě prokázání viny muži hrozí trest odnětí svobody až na tři léta, protože byl za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky v posledních dvou letech pravomocně odsouzen.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv Drbna

Štítky Policie, Karlovarsko, Řízení, Drogy, Karlovy Vary, Jan Bílek, Jáchymov, Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté chytili notorického potížistu, který znovu řídil zfetovaný  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.