Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Při nehodě havarovala tři auta, jedno narazilo do stromu

Dopravní nehoda se stala koncem minulého týdne u obce Kačerov na Sokolovsku. Řidič automobilu tam vjel do protisměru, což překvapilo ženu v autě za ním. Ta se poté střetla se třetím vozidlem, které najelo do stromu.

„Třicetiletý muž řídil po silnici ve směru od obce Hartoušov na Kaceřov osobní vozidlo značky Hyundai. Zde měl údajně částečně přejet do protisměru, kde se levým zpětným zrcátkem měl střetnout s protijedoucím vozidlem značky Peugeot. Toto zřejmě nečekala sedmatřicetiletý řidička jedoucí za ním v osobním vozidle Renault Clio,“ popsala policejní mluvčí Zuzana Týřová.

„Na střet vozidel před sebou měla zareagovat přejetím do protisměru, kde měla narazit do vozidla značky Peugeot a střetnout se s protijedoucím vozidlem značky Renault, jež řídila devětatřicetiletá řidička,“ uvedla mluvčí. Žena v Renaultu poté vyjela mimo silnici a narazila do vzrostlého stormu. S lehkým zraněním skončila v nemocnici. 

Lehké zranění utrpěla také spolujezdkyně z vozidla Renault Clio. Nikdo jiný se při nehodě nezranil. Test na alkohol byl u všech řidičů negativní. „Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 170 tisíc korun. Nehoda je nadále v šetření policistů,“ dodala mluvčí. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, strom, srážka, střet, zranění, Peugeot, okres Sokolov, Kaceřov, Renault, Hyundai, Renault Clio, Hartoušov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě havarovala tři auta, jedno narazilo do stromu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.