Počasí dnes12 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Zloději ukradli nářadí za téměř 90 tisíc korun. Hrozí jim až tři roky vězení

Škodu za necelých 90 tisíc korun způsobili dva muži z malé obce na Karlovarsku. Ti se měli podle policie vloupat do garáže, ze které ukradli vrtačky, pily, kladiva, různé sady nářadí a další předměty. Oba muži jsou podezřelí ze spáchání přečinu krádeže a hrozí jim dva a tři roky vězení.

Cílem dvou zlodějů se stala garáž v malé obci na Karlovarsku. Z té pětadvacetiletý a osmatřicetiletý muž odcizili vrtačky, pily, bourací kladivo, různé sady nářadí a další předměty. Celkem šlo podle majitele garáže o věci za 87 tisíc korun. 

Případem se ihned po oznámení krádeže začali zabývat policisté, kterým se v průběhu šetření podařilo najít část odcizených věcí a zloděje zadržet.

„Policisté jim sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, kdy mladšímu podezřelému muži hrozí v případě prokázání viny až dvouletý trest odnětí svobody. Druhému podezřelému muži hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl již v minulosti za majetkovou trestnou činnost potrestán,“ uvedla mluvčí policie Eva Valtová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, zloděj, nářadí, policie, krádež, garáž, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději ukradli nářadí za téměř 90 tisíc korun. Hrozí jim až tři roky vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.