Počasí dnes27 °C, zítra28 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Opilá řidička narazila do motorkářů a zranila je. Z místa nehody ujela

Až pět let vězení hrozí pětačtyřicetileté ženě z Karlových Varů, kterou policie trestně stíhá kvůli dopravní nehodě z dubna letošního roku. Žena měla najet do motorkářů, kteří stáli na zastávce. Oba zranila a z místa nehody ujela. Později policisté zjistili, že řídila opilá.

Nehoda se stala na začátku dubna letošního roku, nyní ale policisté zahájili trestní stíhání pětačtyřicetileté ženy. Tu podezírají ze spáchání přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a neposkytnutí první pomoci. 

Žena měla řídit osobní auto a jet od Mezirolí směrem na Nejdek na Karlovarsku, když na silnici vjela do prostoru autobusové zastávky a narazila tady do motorkářů, kteří na zastávce stáli. Oba muži i s motorkami upadli a utrpěli zranění, se kterými museli být později převezeni do nemocnice. Žena navíc po nehodě nezastavila a ujela. 

„Po několika málo minutách byla vypátrána policejní hlídkou. Následně se podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,19 promile. Poté se podrobila lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu,"uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

V případě prokázání viny hrozí pětačtyřicetileté ženě až pět let vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička narazila do motorkářů a zranila je. Z místa nehody ujela  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.