Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Do Karlových Varů opět míří farmáři, lákadlem tentokrát budou barevné lilie

Zítra se opět na prostranství před městskou tržnicí konají oblíbené farmářské trhy. Poprvé v letošním roce do Karlových Varů dorazí zástupci rodinné pěstírny lilií, která se již třicet let věnuje pěstování cibulovin těchto květin. Podle mluvčí karlovarského magistrátu Heleny Kyselé budou stejně jako v loňském roce v nabídce lilie pestré škály barev.

„Několik stánků obsadí pěstitelé zeleniny, kteří nabídnou nejen sklizeň, ale také sazenice různých druhů rajčat, okurek, paprik, petržele, libečku, cuket, cibule a také sazenice jahod. K jaru patří i bohatá paleta květin a bylinek, které rovněž nebudou chybět,“ říká Helena Kyselá.

Chybět samozřejmě nebude ani další tradiční sortiment farmářských trhů v podobě mléčných a cukrářských výrobků, vajec, uzenin, pečiva, medu či bylinných čajů. V prodeji budou i chlazená kuřata a italské speciality.

„Opět prosíme všechny návštěvníky o dodržování aktuálních vládních nařízení. To samé platí i o nedělní burze, která se tentokrát uskuteční už v klasickém rozsahu, tedy včetně prodeje potravin a možnosti jejich konzumace,“ dodává Simona Vránová, ředitelka společnosti KV City centrum, která pořádá jak farmářské trhy, tak i nedělní burzu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto kv city centrum

Štítky farmářské trhy, Karlovy Vary, opatření, burza, lilie, farmářský trh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Karlových Varů opět míří farmáři, lákadlem tentokrát budou barevné lilie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.