Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Celostátně hledaného mladíka vypátral policejní pes Copper

Celostátně hledaný třiadvacetiletý mladík chtěl v pondělí dopoledne v Chebu utéct před policisty, kteří kontrolovali okolí jednoho ze sídlišť. Skočil do řeky, přeplaval ji a na druhé straně se měl ukrýt. K jeho smůle ho ale vyčmuchal policejní pes Copper.

Celý incident se odehrál v pondělí dopoledne v okolí garáží u sídliště Zlatý vrch v Chebu. Policisté si v kontrolované lokalitě všimli muže, který se dal ihned na útěk poté, co je spatřil. „Mladík měl skočit do řeky Ohře, přeplavat k ulici Na Hrázi a před policisty se někde v těchto místech ukrýt,“ uvedl policejné mluvčí Jakub Kopřiva.

Na místo se okamžitě vydalo několik hlídek včetně psovoda se psem Copperem. Ti společně prohledávali  těžko přístupný terén u břehu řeky v blízkém okolí. „Přitom měl služební pes nacvičeným způsobem avizovat osobu, která se ukrývala pod keři u břehu řeky Ohře. Jednalo se skutečně o třiadvacetiletého muže, který byl následně na místě policisty zadržen,“ dodal mluvčí.

Policisté následně zjistili, že se jedná o celostátně hledaného mladíka, na ktrého byl na konci srpna vydán souhlas se zadržením.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celostátně hledaného mladíka vypátral policejní pes Copper  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.