Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mladík nezvládl řízení a naboural tři auta. Zraněnou spolujezdkyni převezli do nemocnice

Škodu za 170 tisíc korun způsobil dvacetiletý mladík, který v noci ze soboty na neděli havaroval v Karlových Varech. Řidič narazil do betonového květináče, který poničil nedaleký dům, a následně naboural dvě zaparkovaná osobní auta. Spolujezdkyně utrpěla při nárazu lehká zranění, se kterými ji museli převézt do nemocnice.

Nehoda se stala v sobotu 24. června před půl druhou ráno v Sokolovské ulici v Karlových Varech. „Dvacetiletý řidič osobního automobilu značky BMW jedoucí směrem od Chebského mostu do ulice Dolní Kamenná zřejmě nepřizpůsobil rychlost a po projetí kruhového objezdu uvedl vozidlo do smyku a přejel vpravo mimo komunikaci. Následně měl narazit do betonového květináče, který byl po nárazu odmrštěn do jednoho z domů, který poškodil,“ popsal policejní mluvčí Jan Bílek

Řidič po nárazu do květináče přejel do protisměru a tady naboural dvě zapadkovaná auta Kia a Peuget. Způsobená škoda je podle policie zhruba 170 tisíc korun.

Čtyřiadvacetiletá spolujezdkyně utrpěla při nehodě lehká zranění se kterými ji zdravotníci převezli do nemocnice. „Po dopravní nehodě se řidič podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Policisté z dopravního inspektorátu tento přestupek vyřešili příkazem na místě, tedy pokutou, pro dvacetiletého řidiče,“ uzavřel Kasal.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík nezvládl řízení a naboural tři auta. Zraněnou spolujezdkyni převezli do nemocnice  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.