Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Zloděj ukradl z vitríny šperky za 80 tisíc korun. Pátrá po něm policie

Po zatím neznámém pachateli, který na konci března vykradl vitrínu se šperky, pátrají karlovarští policisté. Ke krádeži došlo v Mariánských Lázních. Policie žádná každého, kdo by měl k případu jakékoliv informace, aby se ozval na linku 158.

K incidentu došlo v noci z 30. na 31. března v Mariánských Lázních v ulici Hlavní třída. Tady měl zatím neznámý pachatel přistoupit k prosklené dřevěné vitríně se šperky. „Tu měl následně poškodit a odcizit z ní jedno plato s přibližně 70 kusy stříbrných prstenů se vsazenými českými granáty, čímž majiteli způsobil celkovou škodu téměř 80 tisíc korun," popsal policejní mluvčí Jan Bílek.

Policie žádá případné svědky, kteří události viděli, místem v inkriminovanou dobu procházeli nebo přijížděli, a mohli čin zaznamenat na kameru, aby se ozvali na linku 158.

„Jakékoliv další informace k této události, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na obvodním oddělení v Mariánských Lázních, případně na kterémkoliv jiném obvodním oddělení," dodal Bílek.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, zloděj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj ukradl z vitríny šperky za 80 tisíc korun. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.