Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policie pátrá po totožnosti mrtvého muže. Jeho tělo nalezli už minulý rok

Chebští policisté pátrají po totožnosti muže, jehož tělo ve značném stadiu rozkladu našli v červnu minulého roku v Aši. Muž ležel v bunkru v místním lesoparku. Policie vyloučila cizí zavinění na jeho smrti. Informace mohou lidé volat na linku 158.

Mrtvolu muže ve značném stadiu rozkladu nalezli chebští kriminalisté v podůrovňovém bunkru v lesoparku v Aši 1. června 2022. Podle šetření se jednalo o muže ve věku 45 až 50 let. Cizí zavinění na jeho smrti policie vyloučila. Nepodařilo se ale zjistit, o koho se jedná.

Kriminalisté proto provedli rekonstrukci obličeje muže podle lebky, která by mohla pomoct s jeho identifikací. „Vytvořené faciální rekonstrukce obličeje muže neznámé totožnosti představují přibližnou podobu, která by měla reálnému stavu odpovídat především umístěním a vzájemnou proporcí obličejových prvků. Jednotlivé detaily se mohou od skutečné podoby lišit. Vytvořeno bylo několik variant, zejména z hlediska úpravy vlasů a vousů," upřesnil policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Policie se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc s identifikací nalezeného muže. „Jakékoliv informace, které kriminalistům pomohou při zjištění totožnosti muže, je možné předávat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně," uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po totožnosti mrtvého muže. Jeho tělo nalezli už minulý rok  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.