Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Lupič s nůžkami v ruce přinutil oběť vybrat peníze z bankomatu. Oba muži se později náhodně potkali v baru

S nůžkami v ruce přepadl na ulici v Karlových Varech osmnáctiletý pachatel jemu neznámého muže. Pod pohrůžkou použití zbraně si vynutil vydání peněz z bankomatu. O několik dní později se lupič potkal se svojí obětí v jednom baru a opět to nedopadlo dobře.

První incident se stal na jedné ze zastávek městské hromadné dopravy v Karlových Varech. „Neznámého chodce tam oslovil muž a vyžadoval po něm vydání finanční hotovosti. V ruce přitom držel nůžky, se kterými mu vyhrožoval. Poškozený mu sdělil, že u sebe žádné peníze nemá, že má pouze kartu do bankomatu. Pachatel mu nadále vyhrožoval fyzickou újmou a tak spolu odešli k bankomatu, kde poškozený vybral dva tisíce korun, které osmnáctiletému muži předal. Ten poté z místa odešel,“ popsal přepadení policejní mluvčí Jan Bílek.

O několik dní později se měli oba muži potkat v jednom z barů v Karlových Varech. „Obviněný muž poškozenému sdělil, že ví, že celou věc oznámil na policii. Začal mu vyhrožovat fyzickou újmou, pokud oznámení nestáhne. Do toho se vložil kamarád poškozeného, kterému následně začal osmnáctiletý muž také vyhrožovat fyzickou újmou,“ uvedl policejní mluvčí.

Také druhým útokem za začali zabývat karlovarští kriminalisté. Mladý muž byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, zločinu vydírání a přečinu nebezpečného vyhrožování. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky loupež, napadl muž nůžkami, útočník s nůžkami, bankomat, peníze, nůžky, Karlovy Vary, Jan Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lupič s nůžkami v ruce přinutil oběť vybrat peníze z bankomatu. Oba muži se později náhodně potkali v baru  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.