Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Hádka tří mužů na Karlovarsku skončila smrtí. Pachateli hrozí až osmnáct let vězení

Až šestnáct let vězení hrozí čtyřiatřicetiletému muži z Nejdku na Karlovarsku, kterého policie obvinila ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti. Obviněný měl během hádky napadnout jiného muže, který na následky zranění později zemřel.

K incidentu došlo 11. července kolem šesté hodiny večer v jednom z bytů Nejdku na Karlovarsku. Mezi několika muži, kteří byli podle policie podnapilí, mělo dojít k hádce. „Po tomto slovním konfliktu měl obviněný čtyřiatřicetiletý muž fyzicky napadnout sedmapadesátiletého muže, kterého měl několikrát silnými údery pěstí, a také několika kopy, zasáhnout do horní poloviny těla. Po tomto útoku měl obviněný fyzicky napadnout i dalšího sedmačtyřicetiletého muže. Toho několikrát udeřil pěstí do oblasti hlavy,“ popsal události policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

První napadený měl později svým zraněním na místě podlehnout. Druhý muž byl po příjezdu zdravotníků převezen do nemocnice. 

Případem se začala ihned zabývat policie, která se po zjištění totožnosti obviněného pustila do pátrání po celém kraji. Za necelé dvě hodiny se podařilo muže najít v bytě v Chodově. „Policejní vrchní komisař dnes podá státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Na rozhodnutí soudu si čtyřiatřicetiletý muž počká v policejní cele,“ dodal mluvčí.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody na osm až šestnáct let.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky krimi, policie, vyšetřování, smrt, Karlovarský kraj, Nejdek, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hádka tří mužů na Karlovarsku skončila smrtí. Pachateli hrozí až osmnáct let vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.