Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Muž doma pěstoval tři stovky rostlin konopí. Hrozí mu až deset let vězení

Až deset let vězení hrozí dvaačtyřicetiletému muži z Karlovarska, kterého policie obvinila z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami. Muž měl totiž doma pěstovat téměř 300 rostlin konopí, ze kterých chtěl vyrábět marihuanu. Policie se tak podařilo v kraji odhalit další pěstírnu konopí.

Dvaačtyřicetiletý muž měl podle policie pěstovat konopí od prosince 2021 do poloviny března letošního roku. Tento týden u něj policie provedla domovní prohlídku. „Během té zadrželi a zajistili téměř 300 vzrostlých rostlin konopí, kdy většina měla průměrnou výšku jednoho metru. Muž rostliny konopí pěstoval ve speciálně upravených místnostech. Zajištěno tedy bylo i kompletní vybavení indoorové pěstírny,“ uvedl mluvčí Jakub Kopřiva.

Policie muže obvinila ze spáchání závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V přípradě prokázání viny hrozí obviněnému muži až deset let vězení.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, pěstírna, konopí, policie, droga, rostliny, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž doma pěstoval tři stovky rostlin konopí. Hrozí mu až deset let vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.