Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Dva muži jsou obvinění z loupeže. Hrozí jim až deset let vězení

Ze zvlášť závažného zločinu loupeže jsou obviněni dva muži z Karlových Varů, kteří měli tento týden napadnout jiného muže. Nejdříve po něm chtěli peníze, poté mu sebrali mobilní telefon a všechny věci, které měl u sebe, včetně platebních karet. Policie se podařilo oba muže zadržet. Hrozí jim až deset let vězení.

Dva osmatřicetiletí muži měli přepadnout osmapadesátiletého muže na ulici v Karlových Varech ve středu 23. února krátce řed pátou hodinou ráno. „Jeden z obviněných mužů měl po poškozeném požadovat finanční hotovost, kterou mu muž údajně dlužil. Ten jim měl sdělit, že u sebe finanční hotovost nemá,“ popsala policejní mluvčí Kateřina Pešková. Kromě toho po něm chtěli mobilní telefon a vyhrožovat mu, že pokud jim ho nedá, tak ho fyzicky napadnou. 

„Muž měl ze strachu z napadení mobilní telefon s dvěmi SIM kartami, paměťovou kartou a také PIN kódem vydat. Dále měl přijít o všechny věci, včetně platební karty. Tu mu měli po chvíli vrátit a z místa odjet,“ dodala mluvčí. 

Policii se podařilo ještě ten den oba agresory zadržet. Jeden z nich byl na návrh policejního komisaře vzat do vazby. „V případě prokázání viny hrozí obviněným mužům trest odnětí svobody až na deset let,“ uzavřela Pešková.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, loupež, mobilní telefon, Karlovy Vary, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva muži jsou obvinění z loupeže. Hrozí jim až deset let vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.