Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Otec a syn napadli souseda. Starší muž ho udeřil kovovou tyčí

Až dvouleté vězení hrozí mužům, kteří napadli svého souseda. Kromě nadávek a výhružek starší z mužů seniora dokonce udeřil kovovou tyčí přes záda.

Událost se stala v polovině září letošního roku. „Třiadvacetiletý mladík měl v jednom menším městě na Karlovarsku vstoupit probořeným plotem na pozemek dvaaosmdesátiletého souseda. Následně měl po předchozím sporu vzít dřevěné poleno a naznačovat hození po seniorovi,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Mladík měl muži také vulgárně nadávat a vyhrožovat. Poté se k němu přidal jeho jednapadesátiletý otec. „Ten měl seniora udeřit do oblasti zad kovovou tyčí a přitom mu také vulgárně nadávat a vyhrožovat dalším fyzickým napadením. Po chvíli měla dvojice svého agresivního jednání zanechat a z místa odejít,“ dodal Kopřiva. 

Policisté z obvodního oddělení Toužim oběma mužům sdělili podezření ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a nebezpečného vyhrožování. Za to jim hrozí odnětí svobody až na dva roky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, Toužim, napadení, soused, muži, dům, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Otec a syn napadli souseda. Starší muž ho udeřil kovovou tyčí  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.