Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Družku nejprve týral psychicky, poté ji škrtil, kopal a bil pěstí

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiadvacetiletého muže a osmačtyřicetileté ženy. Dvojici obvinili ze spáchání zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí a muže dále ze spáchání přečinu porušování domovní svobody.

„Bezdůvodné hádky, výhružky, ponižování a nakonec i fyzické napadání prožívala déle než rok a půl šestadvacetiletá žena na Chebsku. Ta žila ve společné domácnosti s přítelem a další osmačtyřicetiletou ženou, která se rovněž podílela na jejím týrání,“ vysvětluje policejní mluvčí Eva Valtová.

Oba trýznitelé kontrolovali každý den její činnost a citově ji vydírali výhružkami odebrání jejich společného dítěte. „Obviněný muž měl navíc svou přítelkyni fyzicky napadat pěstmi, kopy a v několika případech i škrtit. Začátkem března tohoto roku mělo dojít k dalšímu takovému útoku, po kterém musela napadená žena vyhledat lékařské ošetření,“ pokračuje dále mluvčí.

Oběť se rozhodla opustit společný byt a přestěhovala se jinam. Ani to ale nepomohlo, neboť ji obviněný muž navštívit v novém bytě, ze kterého i přes její opakované výzvy nechtěl odejít.

„Když se konečně odhodlal k odchodu, odcizil týrané ženě mobilní telefon. Celý případ už řeší kriminalisté. V případě prokázání viny hrozí obviněné dvojici trest odnětí svobody na dva roky až osm let,“ dodala Eva Valtová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, týrání, žena, obvinění, vězení, PČR, Chebsko, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Družku nejprve týral psychicky, poté ji škrtil, kopal a bil pěstí  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.