Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž se vyhýbal nástupu do vězení, policistům se pak snažil ujet na kole

Nástupu do vězení se čtyřiačtyřicetiletý muž vehementně vyhýbal. Ignoroval poštu od soudu a když si jej všimla policejní hlídka z Ostrova na Karlovarsku, pokusil se ji na kole setřást mezi vnitrobloky. Bohužel pro něj se našla řada kolemjdoucích i řidičů, kteří policejní hlídce ukazovali směr, kterým se muž vydal. Jeho dopadení tak byla otázka několika málo minut.

Že čtyřiačtyřicetiletý cyklista nemá zrovna čisté svědomí naznačilo už to, že se dal na útěk hned, jakmile spatřil policejní auto. Policisté však velmi rychle zjistili, že dotyčný muž je v pátrání, protože nenastoupil do výkonu trestu za majetkovou trestnou činnost.

„Na znamení k zastavení měl však muž zareagovat sešlápnutím pedálu a ujíždět mezi vnitrobloky města a snažit se tak zřejmě policisty “setřást“. Skvělou pomocí pro policisty byli kolemjdoucí a řidiči, kteří v několika případech dokonce zastavili, aby policistům ukázali směr ujíždějícího muže," popsala policejní mluvčí Eva Valtová.

Hříšníka nakonec polilicisté vypátrali v areálu jedné společnosti pod nájezdovou rampou. Muže zadrželi a převezli do věznice. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, pátrání, vězení, Ostrov, Karlovarsko, policie, Karlovarský kraj, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se vyhýbal nástupu do vězení, policistům se pak snažil ujet na kole  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.