Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Počet nakažených Covid-19 stoupl v Karlovarském kraji na čtrnáct

O víkendu se opět testovalo minimálně. Během neděle byly nabrány a vyhodnoceny pouze dva testy. Nejvíce nemocných evidují hygienici v okrese Karlovy Vary.

„Aktuálně máme v Karlovarském kraji čtrnáct nemocných Covid-19. Nejvíce případů je v okrese Karlovy Vary, kde jich je aktuálně sedm. Tři jsou v okrese Sokolov a čtyři v okrese Cheb,“ uvedla mluvčí krajské hygienické stanice Michaela Zajíčková.

Počet zemřelých v souvislosti s touto nemocí stále zůstává na počtu 39 osob a za poslední měsíc není evidováno ani jedno úmrtí. Nakažených ale vcelku rychle přibývá. Před několika dny byl počet nakažených nula, pak počet nemocných začal postupně narůstat až na současných 14 osob.

„Co se týká testování, tak během neděle byly nabrány a vyhodnoceny pouze 2 testy.  Celkový počet provedených a vyhodnocených testů je aktuálně 16 164,“ dodala mluvčí hygieny.

Karlovarská krajská nemocnice aktuálně přesunula odběrové místo z budovy nemocnice do odběrového kontejneru, který je umístěn na parkovišti v dolní části nemocnice. Zatím to ale vypadá, že se v Karlovarském kraji nejedná o žádné velké ohnisko nákazy. To ale potvrdí až následující dny.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koronavirus, nákaza, Karlovarský kraj, karanténa, Karlovy Vary, Krajská hygienická stanice, Karlovarská krajská nemocnice, Cheb, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Počet nakažených Covid-19 stoupl v Karlovarském kraji na čtrnáct  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.