Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V Karlovarském kraji evidují další úmrtí související s nemocí COVID-19 a jedenáct pozitivních testů

Čísla z posledních dvou dní dávala naději na rapidní zlepšení. Dnešek ale ukázal, že zdaleka není vyhráno. Situace se opět zhoršila na Chebsku. Okres Karlovy Vary se už pět dní drží bez případu nákazy. Na Sokolovsku mají dnes pouze jeden případ. Zbývajících deset je na Chebsku.

Počet úmrtí souvisejících s nemocí COVID-19 se dnes v Karlovarském kraji zvýšil na 21. „Dále jsme zaznamenali jedenáct pozitivních testů a dalších jedenáct lidí můžeme ode dneška považovat za vyléčené,“ uvedla mluvčí hygienické stanice Michaela Zajíčková.

Pozitivní test dnes mělo jedno dítě mladší do pěti let věku. V této věkové kategorii jsou nakažení čtyři chlapci a jedna dívka. U dětí od 6 do 14 let se počet pozitivních testů nezvýšil a evidujeme jich deset. Jeden případ máme u mládeže od 15 do 24 let, kde je aktuálně v evidenci 39 pozitivních testů. Pět pozitivních dnes bylo mezi dospělými a pět mezi seniory staršími 65 let.

„Počet pozitivních testů u seniorů máme k dnešnímu dni 111 a u dospělých od 25 do 64 let evidujeme 204 případů,“ dodala mluvčí s tím, že dnes bylo provedeno a vyhodnoceno 177 testů.

V Karlovarském kraji je tak od začátku testování evidováno 369 pozitivních testů z celkového počtu 6367 provedených. V souvislosti s nemocí COVID-19 považují hygienici 183 osoby za vyléčené.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koronavirus, nákaza, Karlovarský kraj, karanténa, COVID-19, nemoc, okres Cheb, Karlovy Vary, okres Sokolov, Krajská hygienická stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Karlovarském kraji evidují další úmrtí související s nemocí COVID-19 a jedenáct pozitivních testů  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.