Počasí dnes19 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Luxusní BMW skončilo v potoce. Nehoda se obešla bez zranění

V potoce u Děpoltovic skončilo ve čtvrtek luxusní BMW. Nehoda se sice obešla bez zranění, kvůli úniku provozních kapalin ale museli hasiči nainstalovat do potoka nornou stěnu. Není to jediná nehoda, kterou museli záchranné složky z Karlovarského kraje řešit během čtvrtka.

Další nehoda, kdy auto rovněž skončilo mimo vozovku, se stala tentýž den u Ostrova. U této nehody se zranila jedna osoba, postarala se o ni záchranná služba.

Naopak v úterý došlo krátce před sedmou hodinnou ranní v Citicích na Sokolovsku k dopravní nehodě. „K té mělo dojít tak, že čtyřiapadesátiletý řidič zřejmě po zaparkování řádně nezabezpečil své vozidlo značky MAN proti samovolnému rozjetí. Následně se mělo vozidlo samovolně rozjet a narazit pravou přední částí do rohu domu. Poté mělo pokračovat v jízdě a levou přední částí narazit do pravého boku zaparkovaného automobilu značky Peugeot a nakonec ještě do zadní části zaparkovaného osobního automobilu značky Škoda,“ popsal mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Nehoda se podle mluvčího policie obešla bez zranění. „Čtyřiapadesátiletý řidič se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 170 tisíc korun,“ dodal Kopřiva.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS KVK, Policie ČR

Štítky Karlovarsko, Karlovarský kraj, hasiči, Policie ČR, nehoda, potok, BMW, úraz, havárie, Děpoltovice, Peugeot, ŠKODA AUTO a.s., okres Sokolov, Ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luxusní BMW skončilo v potoce. Nehoda se obešla bez zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.