Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hrůzostrašně vypadající nehoda skončila dvěma lehkými zraněními

Dnes ráno došlo v Karlových Varech na silnici směrem na Ostrov k dopravní nehodě tří vozidel. Všichni řidiči měli negativní dechovou zkoušku, na vině je pravděpodobně nepozornost. Příčiny stále šetří policie.

„Devětadvacetiletý řidič dodávky Iveco, předjel osobní vůz Škoda a při zařazování se do pravého jízdního pruhu přehlédl pomalu jedoucí traktor s valníkem, do kterého čelně narazil. Jednatřicetiletá řidička předjetého vozidla již nestačila zareagovat, narazila do přívěsu dodávky a vyjela se svým vozidlem mimo vozovku,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Pohled na havarovanou dodávku sice vypadá hrůzostrašně, nicméně při nehodě došlo jen ke dvěma lehkým zraněním řidiče dodávky a traktoru.

„Po příjezdu policejní hlídky se řidiči podrobili orientační dechové zkoušce na zjištění přítomnosti alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku 420 tisíc korun. Příčina i míra zavinění dopravní nehody je v šetření policistů,“ dodal policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, zranění, policie, Karlovy Vary, Ostrov, Iveco

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hrůzostrašně vypadající nehoda skončila dvěma lehkými zraněními  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.