Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Místo sexuálního povyražení se dočkal pořádné lekce

Schůzka dvaapadesátiletého muže z Karlovarska s o sedmadvacet let mladší ženou ho stála víc, než původně zamýšlel. Poté co děva lehkých mravů nastoupila k muži do auta, navigovala ho na odlehlé místo, kde už čekali její kumpáni. Muže okradli a nutili dojet k bankomatu, aby vybral tučnější sumu.

Povyražení hledal muž z Karlovarska, který se kolem druhé hodiny ráno sešel s pětadvacetiletou ženou. Ta si poté, co dojeli za město, na chvilku odskočila. V ten okamžik na scénu přišel osmadvacetiletý muž s o rok starší ženou, která měla zmatenému řidiči přiložit k boku nůž a požadovat peníze.

„Z obavy o své zdraví a život tak muž učinil a peněženku i s finanční hotovostí přes dva tisíce korun dvojici vydal. S tím se však žena nespokojila a pod pohrůžkou násilí jej měla donutit k jízdě k nejbližšímu bankomatu. Při cestě poškozený muž využil situace a zastavil u čerpací stanice. Zde obsluze oznámil celou událost a požádal o pomoc. Ta následně na místo zavolala policii. Před jejich příjezdem dvojice z místa odešla,“ uvedla k případu policejní mluvčí Eva Valtová.

Nebylo to poprvé

Dvojice žen podobnou strategii uplatnila už v minulosti. Obě ženy trávily čas s jedním mužem v bytě v Karlových Varech. Jedna z nich mu pak vzala mobil s tím, že mu ho vrátí až když zaplatí. Když tak udělal, dala se na útěk. I s telefonem.

„Poškozený jí měl následovat, kdy v tom ho měla druhá žena doběhnout a udeřit zezadu pěstí do hlavy. Následkem toho napadený muž upadl na zem a dvojice žen z místa utekla. Takového jednání se ženy dopustily i přesto, že byly již v minulosti za majetkový trestný čin odsouzeny,“ dodala mluvčí.

Kriminalisté už zahájili trestní stíhání všech tří výtečníku. V případě prokázání viny hrozí obviněné trojici trest odnětí svobody až na deset let.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krimi, krádež, Karlovarsko, policie, prostituce, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

Menšina,podle stylu to bude hájená smečka.

Pondělí, 11. ledna 2021, 21:41Odpovědět

Místo sexuálního povyražení se dočkal pořádné lekce  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.