Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Cizinec v Aši prodával pervitin. Hrozí mu až dvanáct let

Až dvanáct let může ve vězení strávit šestačtyřicetiletý cizinec, který v Aši a okolí prodával pervitin. Kriminalisté už zahájili jeho trestní stíhání a obvinili jej ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Od poloviny roku 2023 do konce července roku letošního měl drogu prodávat na různých místech zejména v Aši. „Například jemu známé osobě měl drogu prodat až ve dvaceti případech,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Ve středu pak policisté u muže provedli domovní prohlídku. „Kriminalisté zajistili například finanční hotovost řádově v miliónech korun či v několika dózách bílou krystalickou látku o celkové hmotnosti několika kilogramů. Následně byla na základě vypracovaného předběžného odborného vyjádření potvrzena v bílé krystalické látce přítomnost metamfetaminu, tedy pervitinu,“ dodal.

Cizinec přitom byl za podobný trestný čin už v minulosti odsouzen. „Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí cizinci trest odnětí svobody až na dvanáct let,“ uzavřel Kopřiva.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, pervitin, policie,

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec v Aši prodával pervitin. Hrozí mu až dvanáct let  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.