Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Pátek 6. září 2024  |  Svátek má Boleslav
Bez reklam

Žena z Chebska chtěla investovat do kryptoměny. Přišla o téměř půl milionu korun

O téměř 450 tisíc korun přišla čtyřicetiletá žena z Chebska, kterou na internetu zaujala reklama nabízející zhodnocení peněz investováním do kryptoměn. Vyplnila formulář a následně uvěřila muži, který jí kontaktoval. Po pachateli policie pátrá.

Čtyřicetiletou ženu z Chebska zaujala reklama týkající se zhodnocení peněz pomocí investováním do kryptoměny. Žena přes internetovou stránku vyplnila formulář a následně ji prostřednictvím aplikace, která umožňuje výměnu zpráv a multimediálních souborů, kontaktoval neznámý muž. 

„Ten v ní vzbudil důvěru, a proto žena na konci června letošního roku investovala své první peníze. Jen o tři dny později jí na bankovní účet přišly první finanční prostředky, jakožto výnos z její investice do kryptoměny. Poté byla žena znovu opakovaně telefonicky kontaktována a nakonec se nechala přemluvit k dalším investicím,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Z nich už žena ale žádné peníze nezískala, naopak přišla o téměř 450 tisíc korun. 

Po pachateli, který je podezřelý ze spáchání přečinu podvodu, pátrají policisté z Františkových Lázní. V případě prokázání viny mu hrozí až pět let vězení. 

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, podvod, kryptoměna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena z Chebska chtěla investovat do kryptoměny. Přišla o téměř půl milionu korun  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.