Počasí dnes20 °C, zítra28 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Přepadení u nádraží. Dvojice zaútočila na muže, přišel o batoh

Obvinění z loupeže už si vyslechla dvojice, která v sobotu nad ránem u karlovarského autobusového nádraží přepadla muže a okradla ho o batoh. Staršímu obviněnému hrozí deset let, jeho mladistvému komplici polovina.

Obvinění měli v sobotu procházet kolem autobusového nádraží v Karlových Varech. „Kolem třetí hodiny ranní potkali jim neznámého muže. Toho oslovili s tím, že by potřebovali nějakou finanční hotovost. Muž ale odešel směrem k železničnímu přejezdu, kam ho obviněná dvojice pronásledovala, přičemž muže doběhli u jednoho z podchodů,“ popsal mluvčí policie Jan Bílek.

Šestadvacetiletý muž ho měl fyzicky napadnout a strčit do něj. „Poté měl zkusit odepnout popruh od tašky, kterou měl napadený muž přes rameno. To se mu ale nepodařilo, a tak k napadenému muži přistoupil mladistvý. Šestadvacetiletý obviněný muž se měl s napadeným mužem následně začít o tašku přetahovat, přičemž ho kopl do oblasti hrudníku, zmocnil se tašky a společně s mladistvým z místa utekli,“ dodal mluvčí.

Napadenému muži tak vznikla škoda za deset tisíc korun. Policistům se ale oba povedlo rychle dopadnout. „Policisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněných do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byli muži vzati do vazby,“ uvedl Bílek.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, karlovy vary, loupež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Háček

Jsem rád, že policie rychle osvědčila své kvality a pachatele dopadla. Je jen škoda, že zadržené pachatele také nemohla pořádně ztlouct. Pořádný výprask pendrekem, po kterém by ti dva darebáci týden lezli po čtyřech a spali jenom na břiše, by na jejich převýchovu měl mnohem větší efekt, než několikaletý trest ve vězení. Škodu deset tisíc by samozřejmě i tak museli uhradit, nejlépe v nějakém pracovním lágru, kde by byli jen rok, maximálně dva. Ale tam by je doslova sedřeli z kůže!

Úterý, 2. července 2024, 19:45Odpovědět

Přepadení u nádraží. Dvojice zaútočila na muže, přišel o batoh  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.