Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Řidič měl pozitivní test na drogy. Jeho spolujezdkyně zase vezla v sáčcích heroin a pervitin

Policisté si krátce před dvaadvacátou hodinou u Stráže nad Ohří všimli projíždějícího motorového vozidla značky Toyota, které se rozhodli předepsaným způsobem zastavit a zkontrolovat jeho osádku. Následnou lustrací řidiče zjistili, že se jedná o neřidiče. Navíc byl pod vlivem návykových látek.

„Policisté u třiatřicetiletého řidiče provedli orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na opiáty. Muž se následně podrobil lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu a byla mu zakázána další jízda,“ informoval mluvčí policie Jan Bílek.

Ve vozidle se také nacházela šestatřicetiletá spolujezdkyně, u které policisté při kontrole nalezli sáček s bílou krystalickou látkou, ve které byla zjištěna přítomnost metamfetaminu. Dále byly u ženy nalezeny dva sáčky s hnědou sypkou látkou, ve které byla zjištěna přítomnost heroinu. Policisté tak ženu na místě zadrželi. „Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání ženy z Karlovarska, kterou obvinili z přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ dodal mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky řidič požil drogu, spolujezdkyně vezla drogy, vezla heroin, neměl řidičák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič měl pozitivní test na drogy. Jeho spolujezdkyně zase vezla v sáčcích heroin a pervitin  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.