Počasí dnes28 °C, zítra23 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Agresor napadal ženy a vyhrožoval jim fyzickou likvidací. Jeden útok vyšperkoval i nechutným chováním

Z nebezpečného vyhrožování a výtržnictví byl obviněn třiatřicetiletý muž ze Sokolovska. Na svědomí má mít napadení dvou žen v Březové. V jednom případě útok vyšperkoval ještě hodně nechutným chováním.

„Obviněný muž potkal v Březové jemu známou jednačtyřicetiletou ženou. Po chvíli jí měl začít vulgárně urážet a následně jí začal vyhrožovat fyzickým napadením. To umocnil tím, že před ženou napřahoval rukou. Následně z místa odešel, přitom z kalhot vyndat penis a začít močit na silnici,“ popsal první útok mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Ve druhém případě muž přistoupil k domu na Březové a začal vulgárně urážet osmačtyřicetiletou ženu stojící na balkoně. I tentokrát ženě vyhrožoval fyzickým napadením, zároveň naznačoval, že po ní hodí lahev od piva, kterou držel v ruce. Nakonec lahev rozbil o zem na nedalekém parkovišti a z místa odešel. Krátce po činu muže zadrželi policisté a byl vzat do vazby. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky agresivní muž, napadal ženy, vyhrožoval zabitím

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresor napadal ženy a vyhrožoval jim fyzickou likvidací. Jeden útok vyšperkoval i nechutným chováním  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.