Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Přišel o padesát tisíc korun, policie hledá ženu z fotografie

Policie pátrá po ženě, která si v jednom z pražských obchodů vyzvedla elektroniku za padesát tisíc korun. Zboží totiž bylo zaplaceno z cizí platební karty čtyřiadvacetiletého muže z Chebska. Policisté zveřejnili fotografii ženy a obrací se i na veřejnost.

„Dosud neustanovená osoba měla v sobotu 24. února letošního roku kolem dvanácté hodiny kontaktovat na sociální síti čtyřiadvacetiletého muže z Chebska, od kterého chtěla zakoupit inzerované hry na herní konzoli. Po komunikaci na sociální síti si neznámá osoba opatřila údaje platební karty, se kterou následně vytvořila objednávku elektroniky do jedné z prodejen v Praze. Tímto jednáním byla čtyřiadvacetiletému muži způsobena škoda téměř 50 tisíc korun,“ popsal mluvčí policie Jan Bílek.



Policisté už zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu podvodu. V souvislosti s tímto případem policisté pátrají po neznámé ženě, která se v době, kdy byly objednané věci v prodejně vyzvednuty, měla nacházet v prostoru u pokladen. „Žádáme ženu zachycenou na fotografiích, aby se obrátila přímo na policisty z obvodního oddělení Františkovy Lázně na telefonním čísle 974372730, na linku 158, nebo na kterékoliv obvodní oddělení, a pomohla tak s objasněním případu,“ dodal mluvčí.

Policie se obrací i na veřejnost. „Policisté žádají také případné svědky, kteří ženu na fotografiích poznají, aby informace, které pomohou při vyšetřování, volali na linku 158 nebo se dostavili na kterékoliv obvodní oddělení,“ uzavřel Bílek.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, žena, platební karta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přišel o padesát tisíc korun, policie hledá ženu z fotografie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.