Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Opilý muž napadl několik lidí, vyhrožoval i policistům. Skončil ve vazbě

Až deset let vězení hrozí třiatřicetiletému muži, který měl v jednom z domů ve Františkových Lázních napadnout několik osob poté, co se chtěl dostat do bytu své bývalé přítelkyně. Napadením vyhrožoval i jejímu otci. Ve stejném chování pokračoval i poté, co ho zadrželi přivolaní policisté.

K incidentu došlo v pátek 27. října kolem páté hodiny odpoledne ve Františkových Lázních. Třiatřicetiletý muž z Chebska měl vstoupit do domu, ve kterém bydlí jeho bývalá přítelkyně. „Následně měl začít kopat do vchodových dveří bytu, přičemž vyhrožoval fyzickou újmou jejímu otci, který se v bytě nacházel. Třiatřicetiletého muže měla na chodbě vyzvat šedesátiletá žena, ať opustí dům a nedělá tam nepořádek. Ten na to zareagoval tak, že ženu chytil za oblečení a začal s ní cloumat, to vše u schodiště. Následně ženu chytil za krk. Když jí pustil, upadla ze schodiště, kde zůstala zraněná ležet,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Ženě přišel na pomoc jeden ze sousedů, kterého agresor ihned napadl, škrtil ho a několikrát ho udeřil pěstí. Nakonec ho měl podle policie ještě pokousat na ruce. „V domě měl napadnout ještě jednu ženu, kterou udeřil pěstí do břicha," popsal mluvčí.

Na místo dorazili policisté, kteří třiatřicetiletého muže zadrželi. „Při prováděných úkonech měl muž policisty po celou dobu vulgárně urážet a vyhrožovat jim. Jednomu z policistů začal vyhrožovat fyzickým napadením nožem," doplnil Bílek. 

Později se ukázalo, že muž je pod vlivem alkoholu, nadýchal 1,54 promile alkoholu, a drog. Testy u něj ukázali přítomnost amfetaminu. „Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby,“ uzavřel policejní mluvčí s tím, že v případě prokázání viny mu hrozí až deset let vězení.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

Fotečka by nebyla...? :-) Nebyla, protože práva zločinců jsou v této kolonii nade vše... :-(

Neděle, 19. listopadu 2023, 09:26Odpovědět

Opilý muž napadl několik lidí, vyhrožoval i policistům. Skončil ve vazbě  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.