Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Prodával pervitin, při prohlídce u něj našli desítky gramů drogy. Muži z Varů hrozí až deset let

Až deset let vězení hrozí muži, který v Karlových Varech prodával pervitin. Policisté mají zdokumentováno téměř čtyřicet případů. Drogu našli i u něj doma při prohlídce. Policisté tak zahájili trestní stíhání sedmačtyřicetiletého muže a soud jej umístil do vazby.

„Obviněný muž měl téměř ve čtyřiceti případech od měsíce listopadu loňského roku do druhé poloviny června letošního roku prodávat na různých místech drogu zvanou pervitin dvěma mužům, se kterými se měl na podmínkách domlouvat telefonicky,“ uvedl mluvčí policie Jan Bílek.

Během posledních několika měsíců pak policisté muže dvakrát kontrolovali a v obou případech u něj drogu našli. Koncem června pak policisté provedli u muže domovní prohlídku. „Zajistili několik desítek gramů krystalické látky, přičemž i v ní byl později prokázán metamfetamin či efedrin,“ dodal mluvčí.

Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže vazby, což akceptoval. „Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby,“ uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, pervitin, karlovy vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodával pervitin, při prohlídce u něj našli desítky gramů drogy. Muži z Varů hrozí až deset let  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.