Počasí dnes12 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Motorkář havaroval na dálnici D6 a těžce se zranil. Policisté hledají svědky

Sokolovští policisté pátrají po svědcích nehody, ke které došlo minulé úterý večer na dálnici D6. V místě konce zúžení havaroval motorkář a policisté potřebují pomoci při vyšetřování nehody.

K nehodě mělo dojít tak, že osmatřicetiletý řidič motocyklu jel po dálnici ve směru od Lokte do Sokolova v zúženém úseku. „V místě, kde se pozemní komunikace opět rozšiřuje, začal předjíždět nákladní soupravu, kdy zřejmě nepřizpůsobil rychlost a uvedl motocykl do smyku. Následně upadl na silnici a betonový odvodňovací kanál,“ popsal mluvčí policie Jan Bílek.

Řidič utrpěl těžká zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice. „Vzhledem ke zranění řidiče nebylo možné na místě provést orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, a proto byl nařízen odběr krve v nemocnici,“ dodal mluvčí.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

„Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ uzavřel Bílek.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, motocykl, policie, sokolovsko, dálnice, d6

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkář havaroval na dálnici D6 a těžce se zranil. Policisté hledají svědky  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.