Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž v Aši ukradl patnáct lahví vodky. Došel jen před prodejnu

Přímo před obchod v Aši si pro sedmatřicetiletého muže přijela policejní hlídka. Z obchodu si totiž odnesl bednu s patnácti lahvemi vodky, jenže nezaplatil. „Zřejmě si chtěl udělat hezký víkend,“ okomentovala policejní mluvčí Zuzana Churaňová.

Podle ní muž kradl minulý čtvrtek. „Měl přijít v odpoledních hodinách do místní prodejny potravin. Zde měl z regálu s alkoholem odcizit bednu, ve které bylo patnáct lahví vodky. Takto prošel přes pokladní zónu, aniž by za zboží zaplatil,“ uvedla mluvčí.

Na místo byla následně přivolána místní policejní hlídka, která muže před prodejnou zadržela. „Policisté muže převezli na policejní služebnu, kde po provedených procesních úkonech muži sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže,“ dodala mluvčí.

Policisté navíc zjistili, že muž už v minulosti kradl, za což byl odsouzen k trestu obecně prospěšných prací, které dosud nevykonal. „Teď mu v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody,“ uzavřela Churaňová.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky policie, , zloděj, vodka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Aši ukradl patnáct lahví vodky. Došel jen před prodejnu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.