Počasí dnes23 °C, zítra17 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Muž vjel na dálnici do protisměru a srazil se s jiným autem. Policie hledá svědky nehody

Karlovarští policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo na začátku září letošního roku. Na dálnici D6 měl řidič osobního auta vjet do protisměru a srazit se s druhým autem. Jeho řidič musel být kvůli zraněním převezen do nemocnice.

K nehodě došlo v sobotu 10. září před jedenáctou hodinou večer na dálnici D6 v katastru obce Dolní Rychnov. Čtyřiasedmdesátiletý řidič osobního auta měl podle policie najet na sjezd u Starého Sedla na Sokolovsku, čímž se dostal do protisměru, a pokračovat směrem na Cheb. 

„Po několika kilometrech se měl na dálnici začít s vozidlem otáčet, při čemž vjel do jízdní dráhy vozidlu značky Dacia, které řídil jednadvacetiletý muž. Mělo dojít ke střetu přední části vozidla značky Volkswagen s levou přední částí automobilu značky Dacia. Při dopravní nehodě došlo ke zranění jednadvacetiletého řidiče, který byl se svým zraněním převezen do nemocnice k ošetření,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Zkouška na alkohol vyšla u obou mužů negativní. Policie hledá svědky této nehody, kteří nehody viděli, a kteří by svými informacemi mohli pomoct s vyšetřováním. Volat mohou na linku 158 nebo mohou přijít na kterékoliv obvodní oddělení.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, pátrání, dálnice, havárie, Dacia, Volkswagen, okres Sokolov, Dolní Rychnov, Staré Sedlo, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž vjel na dálnici do protisměru a srazil se s jiným autem. Policie hledá svědky nehody  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.