Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U dveří bytu zaklepali tři muži v kuklách s pistolí v ruce, následně zbili a zkopali nájemníka

S kuklami na hlavách a s pistolí v ruce zaklepali tři muži u dveří bytu v jedné obci na Karlovarsku. Po násilném vniknutí uvnitř bytu napadli jedenatřicetiletého muže. Vysloužili si za to obvinění ze spáchání loupeže a porušování domovní svobody.

Když dva muži ve věku 18 a 22 let s kuklami nasazenými na hlavách zaklepali na dveře bytu, otevřela jim pětadvacetiletá žena, kterou měli ihned natlačit do bytu. „Následně ji měl mladší muž přitlačit ke zdi a ohrožovat jí střelnou zbraní. Dvaadvacetiletý muž měl společně s ještě s jedním mladistvým vstoupit do pokoje, kde fyzicky napadli muže, který se v pokoji nacházel. Toho měli opakovaně bít údery pěstí a kopy do oblasti celého těla. Dále po něm požadovali vydání finanční hotovosti nebo drogy,“ popsal útok policejní mluvčí Jan Bílek.

Tři maskovaní muži byt prohledali a odcizili dvoje hodinky v přibližné hodnotě čtyři tisíc korun. Dále své oběti úmyslně zničili mobilní telefon a tím způsobili škodu za dalších pět tisíc korun. Ve chvíli kdy si měli pachatelé všimnout venku stojících osob, z místa ihned utekli.

Napadeného a zraněného muže převezli přivolaní záchranáři do nemocnice, kde byl hospitalizován. Všechny tři agresory do 24 hodin po útoku policisté identifikovali. Pachatelům nepomohlo, že se při své akci maskovali kuklami. Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněných mužů do vazby.

Obvinění si na rozhodnutí soudu počkají v policejní cele. V případě prokázání viny hrozí dvěma mužům ve věku 18 a 22 let trest odnětí svobody až na deset let. Třetímu obviněnému hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na pět let, jelikož se jedná o osobu mladistvou.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky loupež, přepadení, pachatelé v kuklách, lupič, pistole, Karlovarský kraj, Jan Bílek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U dveří bytu zaklepali tři muži v kuklách s pistolí v ruce, následně zbili a zkopali nájemníka  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.