Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

U karlovarského uprchlického centra vyváděla polonahá žena

Psí kusy doslova vyváděla žena u Krajského asistenčního centra pomoci Ukrajině (KACPU). Polonahá se ukrývala za bazénovým areálem a podivně gestikulovala. Za nedlouho dorazili policisté, kteří ale odešli s nepořízenou. Potížistka se odmítala bavit s muži v uniformách, a tak se ke slovu dostaly strážnice.

Policisté zrovna u KACPU uskutečňovali kontrolu, když si všimli viditelně psychicky narušené ženy, která nad ránem opustila středisko a vyrazila za dobrodružstvím ven. Byla polonahá a před muži zákona se schovávala. Navíc s policisty odmítla mluvit a reagovala ně agresivně. Hlídka proto našla jiné řešení. Přivovala strážnice. 

Vzhledem k tomu, že policisté neměli ve službě ženské zastoupení, bylo o pomoc požádané naše ženské duo. Hlídce se podařilo se čtyřiačtyřicetiletou ženou navázat kontakt a dovedla jí zpět do střediska,“ popsali případ karlovarští strážníci. 

Ženy v uniformách zůstaly na místě i nadále a čekaly s ženou až na příjezd sanitky.  „Zdravotníci si ženu převzali do péče a následně odvezli na psychiatrické oddělení v Ostrově,“ dodali.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky Vary, Žena, Výtržnost, Strážníci, Ukrajina, Ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U karlovarského uprchlického centra vyváděla polonahá žena  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.