Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Řidička havarovala na železničním přejezdu. Pravděpodobně dostala smyk

Dopravní nehodu, která se stala na železničním přejezdu, vyšetřují karlovarští policisté. Mladá řidička tam nejspíš dostala smyk a narazila do výstražníku. Automobil poté zůstal v kolejišti. Ženu převezli záchranáři do nemocnice.

Nehoda se stala v pondělí 18. dubna po 11. hodině u obce Sadov, v části Lesov. Havarovala tam mladá řidička automobilu. „K nehodě mělo dojít tak, že teprve devatenáctiletá řidička vozidla značky Audi při průjezdu levotočivou zatáčkou před železničním přejezdem zřejmě nepřizpůsobila rychlost a měla vozidlo uvést do smyku. Následně měla s vozidlem vyjet mimo komunikaci a narazit do výstražníku železničního přejezdu, který urazila a s vozidlem zůstala v kolejišti,“ popsal policejní mluvčí Jan Bílek

Mladou ženu převezla Zdravotnická záchranná služba do nemocnice k ošetření. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu byla negativní. 

„Škoda byla předběžně odhadnuta na 230 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ dodal Bílek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, železniční přejezd, auto, smyk, Jan Bílek, Audi, Sadov, Lesov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička havarovala na železničním přejezdu. Pravděpodobně dostala smyk  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.