Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 11. října 2024  |  Svátek má Andrej
Bez reklam

Policie hledá svědky agresivní jízdy. Řidič na ženu střílel z auta airsoftovou zbraní

Karlovarští kriminalisté pátrají po svědcích agresivní jízdy dvacetiletého řidiče. Ten měl ohrožovat ženu, která navíc vezla v autě dvě děti. Muž měl na vozidlo dokonce střílet airsoftovou zbraní.

Událost se stala 11. prosince loňského roku krátce po 13. hodině v Karlových Varech. Řidič jel v bílém autě značky Dacie. 

„Při vjezdu na průtah města v místě u obchodního domu Globus si měl muž vynucovat přednost od osobního vozidla značky DS 4 modré barvy, které řídila osmadvacetiletá řidička. Řidičku měl svou jízdou ohrozit, aby nedošlo ke srážce vozidel, musela přidat rychlost. Do levého jízdního pruhu kvůli projíždějícím vozidlům přejet nemohla. To mělo dvacetiletého řidiče zřejmě naštvat,“ popsal policejní mluvčí Jan Bílek

Muž poté řidičku dojel. V rychlosti kolem 70 kilometrů za hodinu na ženu v úseku od Globusu po čerpací stanici OMV několikrát najížděl a při tom používal zvukové znamení. 

Policie hledá svědky 

„Když byl dvacetiletý řidič těsně za vozidlem poškozené řidičky, měl vytáhnout svou airsoftovou střelnou zbraň a z otevřeného okénka u řidiče z ní několikrát vystřelit po jejím vozidle. Ke střelbě po vozidle mělo dojít v blízkosti odbočky k čerpací stanici OMV Pobřežní. Poškozená řidička si všimla ve zpětném zrcátku, že na ní muž několikrát vystřelil a také slyšela několik dopadů střel na karoserii jejího vozidla. Po střelbě měl dvacetiletý muž předjet řidičku zprava. Když byl v úrovni jejího vozidla, měl prstem několikrát ukazovat doprava a doleva na svůj krk,“ uvedl mluvčí.

Podle policie mohl muž způsobit vážnou dopravní nehodu. Žena navíc měla v autě dvě malé děti. Karlovarští kriminalisté žádají případné svědky jízdy, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, auto, jízda, řidič, pátární, Globus, OMV, Dacia, Jan Bílek, Karlovy Vary, DS 4, zbraň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky agresivní jízdy. Řidič na ženu střílel z auta airsoftovou zbraní  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.