Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policie pátrá po starším muži z Karlovarska. Podle jeho ženy může být v ohrožení života

Sokolovští kriminalisté pátrají po pohřešovaném šestašedesátiletém muži z Chodova. Na policii se během pondělí obrátila jeho žena, podle které kolem 9:30 odešel z domova a od té doby o něm nemá žádné informace. Jakékoliv poznatky o jeho pohybu přijmou policisté na lince 158.

Aktualizace: Pohřešovaný šestašedesátiletý muž z Chodova na Sokolovsku, po kterém od pondělí pátrali sokolovští kriminalisté, byl nalezen v pořádku. Policie o tom informovala na svém twitterovém účtu.

„Muž užívá léky, které si při odchodu z domova s sebou nevzal a tudíž by dle oznamovatelky, mohl být v ohrožení života,“ popsala mluvčí policie Zuzana Týřová.

Na sobě by měl mít černé plátěné kalhoty, na kterých jsou na kolenou našity červené čtverce, na nohou zimní nízké nepromokavé šněrovací boty tmavě modré barvy s kožíškem a tmavě modrou šusťákovou zimní bundu s kapucí tzv. parku. Na zádech bundy by se měl nacházet blíže neurčený koženkový nápis. Pod bundou by měl mít modré triko s krátkým rukávem a světle šedý pletený svetr u krku na zip. 

Pohřešovaný muž je přibližně 165 až 170 centimetrů vysoký, má hnědé oči a krátké hnědé vlasy.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Karlovarský kraj, Policie ČR, Chodov, pátrání, policie, bunda, okres Sokolov

Policie pátrá po starším muži z Karlovarska. Podle jeho ženy může být v ohrožení života  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.