Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Zloděj ukradl kabelku se sto tisíci. Policie pátrá po svědkovi události

Chebští kriminalisté pátrají po muži, který v polovině července ukradl z jedné prodejny s potravinami dámskou kabelku, ve které bylo přes sto tisíc korun. V souvislosti s vyšetřováním se jim podařilo získat fotografii muže, který by jim mohl s případem pomoct.

Ke krádeži došlo 17. července po 12 hodině odpoledne v obci Cheb – Háje v prodejně s potravinami. „Dosud neznámý pachatel měl zde zřejmě využít nepozornosti místní obsluhy a z pod prodejního pultu odcizit dámskou kabelku. V té měla poškozená žena peněženku s finanční hotovostí ve výši 110 tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Eva Valtová.

Při vyšetřování případu se policii podařilo získat fotografii muže, který by mohl s případem pomoct. „Pokud muže na fotografii poznáváte, nebo máte jakékoliv informace, které by mohly přispět k ustanovení jeho totožnosti, volejte kriminalistům na číslo 974 372 349 či na bezplatnou tísňovou linku 158,“ dodala Valtová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, policie, krádež, kabelka, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj ukradl kabelku se sto tisíci. Policie pátrá po svědkovi události  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.