Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Agresivní muž napadl svou bývalou přítelkyni, vyhrožoval ji zabitím

Šestatřicetiletý muž z Ostrova se pravděpodobně nedokázal smířit s faktem, že jej žena opustila. Ve večerních hodinách přišel k ní domu, nadával ji a brutálně napadl. Následně si z kuchyně přinesl dva nože a vyhrožoval, že ji zabije. Pak zaútočil i na její matku.

Ve večerních hodinách dorazil muž do bytu své bývalé partnerky. Zde ji začal nadávat, pak o deset let mladší ženu udeřil pěstí do obličeje.

„Z kuchyně měl následně vzít dva nože a bývalé družce vyhrožovat usmrcením. Po chvíli měl jeden z nožů odložit a druhý zabodnout do podlahy. Udeřit pěstí měl také matku poškozené, která do bytu po incidentu přišla. Při svém odchodu měl podezřelý muž navíc odcizit svazek klíčů a finanční hotovost ve výši téměř dva tisíce korun,“ řekla k případu policejní mluvčí Eva Valtová.

Napadená musela vyhledat lékařské ošetření. Proč se k ženě takto zachoval ví asi jen sám útočník. Tomu teď hrozí až tříletý trest.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, policie, Ostrov, napadení, násilí, vyhrožování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní muž napadl svou bývalou přítelkyni, vyhrožoval ji zabitím  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.