Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pozor na deštivé počasí, je příčinou mnoha dopravních nehod

Dopravní policisté z Karlovarského kraje vyjížděli k několika dopravním nehodám, jejichž příčinou bylo zejména nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze vozovky. Alkohol nebyl zjištěn u žádného z řidičů.

„K jedné z těchto nehod došlo na silnici I/13 ve směru jízdy od Chomutova na Ostrov. Před obcí Stráž nad Ohří devětatřicetiletý řidič vozidla BMW zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy mokré silnici a s vozidlem dostal smyk. Následně přejel do protisměru, kde sjel ze stráně dolů a s automobilem se kousek od řeky převrátil na bok. Při dopravní nehodě řidič a dva spolujezdci utrpěli zranění, se kterým byli převezeni k lékařskému ošetření do nemocnice v Karlových Varech,“ popisuje průběh první nehody policejní mluvčí Eva Valtová.

Mokrá vozovka a déšť sehrál svou roli i u Hranic na Chebsku, kde havarovala jednašedesátiletá  řidička. Ta rovněž přejela do protisměru, vyjela vlevo mimo komunikaci a převrátila se na střechu. „Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky a spolujezdkyně, které byly z místa převezeny do nemocnice,“ pokračuje dále mluvčí s tím, že do nemocnice museli záchranáři převést i účastníky nehody u obce Oloví na Sokolovsku, Tady nezvládl svůj vůz jednatřicetiletý řidič, který narazil do betonového propustku a dvou stromů.

„Alkohol byl u všech řidičů vyloučen provedenou orientační dechovou zkouškou. Přesná příčina a okolnosti dopravních nehod jsou nadále v šetření dopravních policistů,“ dodala Eva Valtová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, déšť, nehody, Karlovarský kraj, dopravní nehoda, havárie, nemocnice, BMW, Chomutov, Ostrov, Stráž nad Ohří, Karlovy Vary, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor na deštivé počasí, je příčinou mnoha dopravních nehod  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.