Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Další tragický den v kraji, dnes čtyři úmrtí a dvanáct nových případů nákazy COVID-19

Po včerejším nulovém počtu nakažených se dnes opět koronavirus v Karlovarském kraji přihlásil. Provedeno bylo pouze 103 testů a počet pozitivních byl vcelku vysoký. V karanténě zůstává sto osob a počet vyléčených stoupl na 84 osob.

V pravidelné statistice karlovarských hygieniků ohledně nemoci COVID-19 se dnes v podvečer objevilo v kolonce úmrtí číslo 16. Znamená to, že za posledních 24 hodin zemřeli v Karlovarském kraji další čtyři lidé s touto nemocí.

„Co se týká pozitivních testů, tak těch jsme dnes zaznamenali 12, šest jich bylo v okrese Karlovy Vary, čtyři na Sokolovsku a dva nové na Chebsku,“ říká mluvčí krajských hygieniků Michaela Zajíčková.

Na Chebsku je tak k dnešnímu dni evidováno 134 případů nákazy, na Karlovarsku 63 a na Sokolovsku 39. Celkem bylo za posledních 24 hodin provedeno a vyhodnoceno pouze 103 testů.

„Počet vyléčených dnes stoupl o jedenáct případů a celkem jich máme v kraji 84. Počet lidí v karanténě se od včerejška nzměnil a stále je v karanténě na základě našeho rozhodnutí sto osob,“ dodala mluvčí.

Devět nově nakažených bylo ve věkové skupině od 25 do 64 let a tři nové případy byly zaznamenány mezi seniory staršími 65 let. Celkem je v Karlovarském kraji evidováno 236 pozitivních testů z celkového počtu 3298 provedených.  Pozitivní test byl u 122 mužů a 114 žen.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koronavirus, nákaza, Karlovarský kraj, karanténa, COVID-19, okres Sokolov, okres Cheb, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ivan Kroka

proč to nenapíšete !!!! měli Ti lidé kteří umřeli ještě nějakou nemoc nebo přímo umřeli na covid19 ????????? všichny media tv radia atd atd strašíte jen lidi !!!!!!!

Pondělí, 20. dubna 2020, 16:56Odpovědět

Další tragický den v kraji, dnes čtyři úmrtí a dvanáct nových případů nákazy COVID-19  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.